MAIS - Elektronická prihláška -
Vitajte v systéme elektronickej prihlášky
SKEN
Elektronická prihláška
RegistráciaPrihlásenieZabudol som hesloVýsledok prijímacej skúšky
Úvodná stránka NeprihlásenýDátum:, Čas:

Ako podať elektronickú prihlášku a kontrolovať priebeh prijímacieho konania

1)
Registrácia
Prvým krokom pri podaní elektronickej prihlášky v prípade, že nie ste do systému prihlásený je registrácia. Registrácia je základnou podmienkou podania elektronickej prihlášky a kontroly priebehu prijímacieho konania pre Vami podané prihlášky. Prosím zaregistrujte sa!
2)
Evidencia osobných údajov
Druhým krokom pri podaní elektronickej prihlášky je evidencia Vašich osobných a kontaktných údajov potrebných pre podanie Vašej prihlášky. Evidencia osobných a kontaktných údajov je druhou základnou podmienkou podania elektronickej prihlášky. Upozornenie - bez kompletného vyplnenia osobných a kontaktných údajov nie je možné elektronickú prihlášku zaevidovať.
3)
Podanie prihlášky
Tretím krokom je samotné podanie prihlášky. Toto je podmienené Vašou úspešnou registráciou a evidenciou osobných a kontaktných údajov. Pri podávaní prihlášky tieto už evidovať nemusíte. V rámci Vašej registrácie môžete podať ľubovoľný počet prihlášok na ponúkané študijné programy prijímacieho konania.
4)
Kontrola stavu prihlášky
Štvrtým posledným krokom je kontrola stavu prihlášky a priebeh prijímacieho konania. Študijné oddelenie Vás prostredníctvom tejto stránky bude informovať o akceptovaní Vašej prihlášky, priebehu Vášho prijímacieho konania a rozhodnutí o prijatí alebo neprijatí na vysokoškolské štúdium.

Prajeme Vám veľa úspechov a úspešné prijímacie konanie !
Novinky
20.04.2017Čo musí urobiť uchádzač po úspešnom prijatí na štúdium 03.01.2012Návod ako zaevidovať elektronickú prihlášku na štúdium na fakultách Technickej univerzity v Košiciach

Technická univerzita v Košiciach
Optimalizované pre internetový prehliadač Mozilla FireFox
Verzia: 17.1006.AmbitiousArnold, Build: 06.10.2017, Release: 06.10.2017, Verzia DB: 17.9.28.1
©  ITernal, s.r.o., všetky práva sú vyhradené.